sobota, 28 listopada 2015

#11 Treningowe kuchenne rewolucje — „Wild Kitchen...” zdrowo, smacznie i prosto!

Weszła kolacja... ;) także tego, żeby nie było, że same omlety, stejki, kurczaki, kasze... ryż i warzywa... ;) wiadomo. Akurat dziś wchodzi w bilans kaloryczny, makro... pasuje, także jest grubo, tłusto... ;) na bogato. Czysta micha kanapki... ;) jak to prosto brzmi. :) Bułka grahamka/chleb żytni (grzanki podpiekane na piecu), szynka z piersi indyka, makrela wędzona, ser żółty, pomidor, ogórek kiszony, cebula, przyprawy; pieprz czarny, chilli, pieczywo wysmarowane tartym chrzanem. ;) Weekend... przede wszystkim aktywnie... :) stayRUN \m/

Bułka grahamka - 45 g, chleb żytni - 35 g (bułka/chleb... grzanki podpiekane na piecu), szynka z piersi indyka 47 g, makrela wędzona - 95 g, ser żółty gouda - 41 g, pomidor - 121 g, ogórek kiszony - 66 g, cebula - 59 g, przyprawy; pieprz czarny, chilli, pieczywo wysmarowane tartym chrzanem.

Porcja liczona na chłopa 70 kg czystej wagi, kaloryczność i makroskładniki... Waga - 509 g, ok. 624 kcal, B [g] - 44, W [g] - 51, T [g] - 28.

Piotr Czesław/Wild Runner's Team

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz